Galeria

Videos

White Christmas

Tots els alumnes de llenguatge musical, des de 1r fins a 4t vos desitgen molt bones festes a través de la interpretació de la cançó “White Christmas” que han enregistrat aquest Nadal de 2021.

Nadal Musical

Els grups d’Iniciació 4, 5 i 6 anys més els grups de Preliminar, han composat la lletra, la música i la coreografia d’aquesta exclusiva nadala “Nadal Musical” per a poder regalar-vos en aquestes festes. Bones festes, bon any nou i molta salut!

Jingle Bells

El Conjunt Instrumental Infantil de l’Escola de Música de Calvià interpreta la famosa nadala “Jingle Bells” i vos desitja un bon nadal i molta salut!

Christmas Medley

L’aula de flauta travessera ha volgut compartir amb vosaltres aquest popurri de cançons nadalenques “Christmas Medley” per a desitjar-vos unes molt bones festes, un bon any nou i molta salut!

Rudolph, the red-nosed reindeer

L’alumne de trompa Agustín Sánchez, juntament amb el seu professor Nigel Carter, interpreten “Rudolph, the red-nosed reindeer” i vos desitgen bones festes i feliç any nou.

Popurri Nadalenc

Interpretant un popurri de cançons nadalenques, l’aula de clarinet acomiada l’any 2021 fent aquest vídeo de Nadal. Bon nadal i bon any nou!

Llenguatge musical: “Te vendré a cercar” (Xanguito) (Cover)

Els alumnes de llenguatge de l’Escola de Música de Calvià han fet aquesta magnífica cançó per finalitzar el curs i començar amb forces l’estiu.

Preliminar B: “El circ”

Els alumnes de Preliminar B han fet aquest vídeo d’una cançó que han anat treballant durant el curs i l’han complementat amb unes màscares que han pintat ells mateixos. Que passeu un bon estiu!

Iniciacions i Preliminar A: “Los cacharros de mi cocina”

Alumnes d’Iniciació 4, 5 i 6 anys, juntament amb alumnes de Preliminar A han fet aquest fantàstic i graciós vídeo amb material de cuina que cada alumne va dur de casa seva i roba adient que han fet a classe de Música.

Gràcies pel teu missatge

Hem rebut el teu missatge. Aviat ens posarem en contacte amb tu.